FAQ - NAJČEŠĆA PITANJA

Što je NESU?

NESU je izrađen od sirovine bez prethodne kemijske obrade (bakar 0,2 mm, titan 1 g/m2, kvarc 1 g/m2). Sastojci su neotrovni i ljudski ih organizam dobro podnosi te je stoga primjena sirovina testirana i u medicinskoj tehnici. Izradba se vrši vakuumskim postupkom te se nakon toga NESU energetski programira pod točno određenom frekvencijom. NESU je tehnički i dizajnerski izrađen za svaki postojeći mobilni uređaj. Dimenzije 25 mm x 10 mm debljine 0,2 mm, postavlja se u kućište mobilnog uređaja (ukoliko se može otvoriti poklopac baterije) ili se nalijepi na poleđinu mobilnog uređaja (ukoliko mobilni uređaj nema mogućnost otvaranja poklopca baterije).

Kako NESU radi?

Svakodnevnim korištenjem mobilnih uređaja ljudski je organizam izložen negativnom utjecaju elektrosmoga i elektromagnetskom zračenju. NESU svojim sirovinskim sastavom i programiranjem pod točno određenoj frekvenciji stabilizira energetsko polje osobe te time sprječava negativan utjecaj mobilnih uređaja na ljudski organizam. Osim opterećenja koja su nastala uslijed razgovora mobilnim uređajem eliminiraju se i ona koja potječu od drugih uređaja, odnosno koja su već postojala. NESU djeluje umirujuće na meridijane degeneracija živaca i debelo crijevo te obnavlja meridijan krvotoka. Pri ispitivanju se uočilo da uporabom mobilnih uređaja dolazi do negativnog utjecaja („negativna“ energija) na pojedine dijelove ljudskog organizma, dok uporabom mobilnih uređaja s NESU energija mobilnih uređaja postaje „pozitivna“ za ljudski organizam.

Koja su ispitivanja provedena?

Tko je proveo ispitivanja (koja institucija)?

Ispitivanja je napravio nezavisni Institut iz Austrije. IBBU institut (Institut za biološku senzoriku i bioenergetsko istraživanje okoliša) je partner centra za intelektualne medicinske sustave IMEDIS Moskva, Rusija. Istraživanje je provedeno od lipanja do listopada 2011. godine.

Na kojem tipu mobilnog uređaja NESU radi?

NESU je tehnički i dizajnerski izrađen za svaki postojeći mobilni uređaj. Dimenzije 25 mm x 10 mm, debljine 0,2 mm, postavlja se u kućište mobilnog uređaja (ukoliko se može otvoriti poklopac) ili se nalijepi na poleđinu mobilnog uređaja (ukoliko mobilni uređaj nema mogućnost otvaranja).

Gdje i kako postaviti NESU na mobilni uređaj?

Je li moguće vidjeti kako NESU radi?

Pozitivno djelovanje NESU je dokazano i testom snimanja energetskog polja ljudskog organizma. Svaki čovjek ima svoje energetsko polje koje generiraju manja energetska polja. Ona su međusobno povezana raznim sustavima koja uključuju meridijane, a koja se površinski mogu manifestirati kao linearne strukture i točke. PIP (engl. Polycontrast Interference Photography) je sistem optički digitalni proces putem kojeg se bilježi interferenca svjetlosti na čovjeku i oko čovjeka odnosno u njegovom energetskom polju. PIP prikaz energetskog polja pokazuje područja dobrog zdravlja i stresa na fizičkom i energetskom tijelu gdje se mogu naći fizički, psihički (psihološki) i energetski poremećaji.

Je li NESU patentiran (ima li patentni broj)?

Patentna prijava NESU je pod brojem P20120303A

U kojoj je zemlji NESU proizveden?

NESU je proizveden u Hrvatskoj

Tko proizvodi i distribuira NESU?

Presencia d.o.o.
Podrebernica 15A
10000 Zagreb
e-mail: nesu@presencia.hr
www.presencia.hr