O NESU

NESU je izrađen od sirovine bez prethodne kemijske obrade (bakar 0,2 mm, titan 1 g/m2, kvarc 1 g/m2). Sastojci su neotrovni i ljudski ih organizam dobro podnosi te je stoga primjena sirovina testirana i u medicinskoj tehnici. Izradba se vrši vakuumskim postupkom te se nakon toga NESU energetski programira pod točno određenom frekvencijom. NESU je tehnički i dizajnerski izrađen za svaki postojeći mobilni uređaj. Dimenzije 25 mm x 10 mm debljine 0,2 mm, postavlja se u kućište mobilnog uređaja (ukoliko se može otvoriti poklopac baterije) ili se nalijepi na poleđinu mobilnog uređaja (ukoliko mobilni uređaj nema mogućnost otvaranja poklopca baterije).

Način rada NESU

Svakodnevnim korištenjem mobilnih uređaja ljudski je organizam izložen negativnom utjecaju elektrosmoga i elektromagnetskom zračenju.
NESU djeluje umirujuće na meridijane degeneracija živaca i debelo crijevo te obnavlja meridijan krvotoka.
NESU svojim sirovinskim sastavom i programiranjem pod točno određenoj frekvenciji stabilizira energetsko polje osobe te time sprječava negativan utjecaj mobilnih uređaja na ljudski organizam.

 

Osim opterećenja koja su nastala uslijed razgovora mobilnim uređajem eliminiraju se i ona koja potječu od drugih uređaja, odnosno koja su već postojala.
Korištenjem NESU kartice eliminirate sve utjecaje mobitela, kao izvora EMG zračenja, na Vaš organizam čime telefonski razgovori postaju zdraviji.Umetanje NESU u mobilni uređaj

(mobilni uređaj kojem se poklopac baterije može otvoriti)

  1. otvoriti poklopac baterije mobilnog uređaja

 

  1. umetnuti NESU u mobilni uređaj (na bateriju) ili u unutrašnjost mobilnog uređaja ali tako da ne ometa njegov rad te da se poklopac može neometano zatvoriti.

 

  1. zatvoriti poklopac

Postavljanje NESU na pozadinu mobilnog uređaja

(mobilni uređaj kojem se poklopac baterije ne može otvoriti)

  1. izvaditi NESU iz pakiranja kao i jednu od naljepnica koje se nalaze u kutiji

 

  1. očistiti mjesto prije lijepljenja. Postaviti NESU na poleđinu mobilnog uređaja i ostaviti dovoljno prostora oko NESU kako bi naljepnica mogla u cijelosti prionuti na poleđinu mobilnog uređaja

 

  1. zalijepiti

Sažetak rezultata iz studije provedene u institutu IBBU*

Zadatak je studije bio ispitati da li se za vrijeme uporabe mobilnog uređaja s NESU smanjuje ili poboljšava stanje homeostaze**. Osim toga je bilo potrebno ispitati u kojoj mjeri NESU umanjuje odnosno eliminira elektromagnetska opterećenja. Kod istraživanja se posebna pažnja posvetila stanju vegetativnog živčanog sustava kao i promjenama energetskih tokova u meridijalnom sustavu.

višeFAQPRESS