PROŠLOST

Ideja o zaštiti ljudskog organizma od elektrosmoga pokrenuta je prije 10-tak godina. Intenzivnija istraživanja i početak razvoja NESU projekta odvijaju se od sredine 2005. godine. Sedmogodišnji napori su rezultirali prvim prototipom NESU kartice. Rezultati testiranja su pokazali da projekt ide u dobrom smjeru, stalnim poboljšanjima razvijena je današnja NESU kartica. Konačni proizvod je testiran na institutu IBBU u Austriji, partnerom centra za intelektualne medicinske sustave IMEDIS Moskva, Rusija. Ispitivanja provedena u Institutu pokazala su impresivne rezultate što je omogućilo da NESU projekt napokon zaživi. 2012. godine. NESU je dobio priznanje na svjetskoj razini na sajmovima inovacija, INPEX 2012 u Pittsburghu, Euroinvent i INOVA 2012 HR.

MISIJA

NESU je proizvod čija će kvaiteta kod korisnika biti brzo prepoznata i prihvaćena, stoga je svaki segment poslovanja usmjeren prema izvrsnosti i rastu projekta u cjelini. Od edukacije, organizacije i proizvodnje do dostave proizvoda u svaki kutak svijeta.

VIZIJA

Izgraditi NESU brand kao nositelj šireg projekta u smjeru promicanja brige o zdravlju pojedinca i društva, važnosti prevencije te istraživanju i razvoju novih proizvoda koji bi korisnicima omogućili zdravije životne uvjete.